Nedostupan dokument, obavezna prijava
Input:

Projekt e-Škole kao primjer dobre prakse bit će predstavljen na mrežnom događaju „Kohezijska politika i ulaganja u digitalno obrazovanje: iskustvo e-Škola u Hrvatskoj"

22.2.2021, Izvor: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije (https://razvoj.gov.hr/)

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Europskom komisijom organizira mrežni događaj pod nazivom „Kohezijska politika i ulaganja u digitalno obrazovanje: iskustvo e-Škola u Hrvatskoj“ koji će se održati 23. veljače 2021. godine s početkom u 9.15 sati.

Predstavljanje uspješnog projekta e-Škole zemljama članicama i široj javnosti glavni je cilj mrežne konferencije koja će okupiti predstavnike hrvatskih škola i svih dionika pripreme i provedbe Projekta e-Škole, predstavnike Europske komisije, predstavnike zemalja članica i sve zainteresirane za unaprjeđenje obrazovanja i ulaganja u digitalne tehnologije.
 
Konferenciju će otvoriti Vittoria Alliata - di Villafranca ravnateljica Opće uprave za regionalnu i urbanu politiku Europske komisije, a u službenom dijelu uvodno će se obratiti povjerenica Europske komisije za koheziju i reforme Elisa Ferreira, potpredsjednica Europske komisije Dubravka Šuica, te ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak i ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs.
 
Vrijedna iskustva u pripremi i provedbi projekta prezentirat će predstavnici CARNET-a iz uloge korisnika Projekta,

 
 Pošaljite nam povratnu informaciju
Što mislite o našem portalu?
Vaša poruka je uspješno poslana.
Input: