danas je 5.6.2023

1. Uvodne odredbe

Opći uvjeti korištenja primjenjuju se na sve vrste korisnika portala: neregistrirane anonimne korisnike,  besplatno registrirane korisnike i pretplatnike. Verlag Dashöfer d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja Internet stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. Verlag Dashöfer d.o.o. je registriran pri Trgovačkom sudu u Zagrebu, oznaka: Tt-05/4997-2 MBS:080525293. 

Prvim i svakim narednim korištenjem web stranice smatra se da ste se u cijelosti upoznali s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web stranici i ne koristite njezine sadržaje. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za Uvjete korištenja, molimo da se obratite na adresu info@dashofer.hr2. Kupovina putem portala

Uvjeti poslovanja vrijede za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske. Prodavatelj je Verlag Dashöfer d.o.o., a kupac je posjetitelj ovih stranica, punoljetna i poslovno sposobna osoba, koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem predračuna poslanog emailom ili faksom. Kupac ima pravo na raskid ugovora sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/2014). Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom.

Na internetskoj stranici izdavačke kuće Verlag Dashofer možete naručiti proizvode:

On-line proizvodi:

Registracija je preduvjet za dobivanje pristupa on-line proizvodu.

Registrirani korisnici: u sustav se prijavite sa svojim korisničkim imenom i lozinkom. Registrirani korisnici ste već u slučaju da ste se pretplatili na jedne od naših e-novina (npr. Novosti iz poreza i računovodstva), ili druge on-line proizvode, tako da ne morate ponovno registrirati. Unesite svoje korisničko ime i lozinku i kliknite na "Nastavi". To vam pokazuje narudžbenicu u koju unosite Vaše podatke. Kada potvrdite narudžbu na Vašu email adresu će stići potvrda o uspješnoj narudžbi.

Novi korisnici: Unesite svoje korisničko ime i lozinku prema vašem izboru. Označite okvir pored "Nisam registrirani korisnik" i kliknite na "Nastavi". Odaberite vrstu registracije između 'pravna osoba' ili 'fizička osoba' i kliknite "Nastavi". Da biste nastavili proces unesite potrebne podatke. Polja označena zvjezdicom su obavezna. Po završetku registracije će na e-mail automatski doći  poruka potvrde registracije. Molimo vas da ne odgovarate na tu poruku. Nakon završetka procesa registracije automatski ste preusmjereni na trenutnu web stranicu.

On-line portalima:

Da biste se pretplatili na on-line portal morate se prijaviti s korisničkim imenom i lozinkom. Registrirani korisnici ste već u slučaju da ste se pretplatili na jedne od naših e-novina (npr. Novosti iz poreza i računovodstva), ili druge on-line proizvode, tako da ne morate ponovno registrirati.  Za registraciju unesite svoje korisničko ime i lozinku prema vlastitom izboru. Odaberite željenu pretplatu te potvrdite svoju narudžbu i podatke na narudžbenici. Provjerite podatke i kliknite na "Narudžba". Po završetku registracije će na e-mail automatski doći potvrda narudžbe.

Seminari:

Kliknite na odabrani seminar, a zatim kliknite na opciju "Prijavite se". Otvara Vam se obrazac pod nazivom seminara gdje u prazna polja unesite potrebne podatke i potvrdite narudžbu klikom na "Poslati prijavnicu". O primljenoj prijavnici biti ćete obaviješteni na e-mail adresu.

E-novine:

Pretplatite se na newsletter koji je besplatan. Možete se pretplatiti putem web stranice www.dashofer.hr i drugim web stranicama ili putem on-line portalima.

Ti podaci se mogu koristiti za marketinška istraživanja i daljnju prodaju proizvoda. Podaci se ne prosljeđuju trećim osobama. Vaši se podaci mogu u bilo koje vrijeme na vaš zahtjev promijeniti ili izbrisati. Po završetku registracije na Vašu e-mail adresu automatski ćemo poslati poruku s potvrdom.3. Dostupnost portala

Tvrtka Verlag Dashöfer d.o.o. portale održava tako da su u pravilu na raspolaganju 24 sata dnevno, svaki dan u godini.

Tvrtka Verlag Dashöfer d.o.o.  zadržava pravo prekinuti pristup portalima radi održavanja. Takvi radovi će se odvijati noću i tijekom vikenda. Moguće su također poteškoće pristupa portalima zbog kvarova ili tehničkih kvarova opreme u tvrtki Verlag Dashöfer d.o.o.  ili davatelja internetskih usluga ili opreme za korisnika, za koje, društvo Verlag Dashöfer d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost.

Osim toga, tvrtka Verlag Dashöfer d.o.o. korisnike portala upozorava da su informacije i podaci na ovim internetskim stranicama opće informativne svrhe i portal nije namijenjen za rješavanje specifičnih okolnosti bilo fizičke ili pravne osobe. U slučaju da korisnik treba posebne upute, mišljenja i savjete, tvrtka Verlag Dashöfer d.o.o.  preporučuje da korisnik konzultira odgovarajuće kvalificiranog stručnjaka.4. Oprema za korištenje portala

Korisnik je dužan pristupiti portalu pomoću pravilne računalne opreme ili računala s odgovarajućim priključkom na Internet i instaliranim odgovarajućim web preglednikom. Tvrtka Verlag Dashöfer d.o.o. savjetuje korisnicima da traže učinkovito i sigurno korištenje internetskih usluga, kao i da u slučaju pristupa portala, instaliraju najnoviji softver sa svim promjenama koje su trenutno na raspolaganju i koristite odgovarajuću komunikacijsku opremu, koja uzima u obzir sve sigurnosne propise.

Za bilo kakve neugodnosti ili štetu pretplatnika zbog teškoća u pristupu portalu koje  proizlaze iz neadekvatne opreme ili iz neadekvatnog načina uporabe takve opreme od strane klijenta, tvrtka Verlag Dashöfer d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost.5. Zaštita autorskih prava

Sva prava, posebice autorska prava, prava licenciranja i intelektualno vlasništvo su isključivo vlasništvo tvrtke Verlag Dashöfer d.o.o.  Portali tvrtke Verlag Dashöfer d.o.o.   su zaštićeni autorskim i srodnim pravima. Sva prava su zadržana, a posebno pravo na reprodukciju, distribuciju i prevođenje. Bez prethodnog pismenog dopuštenja izdavača je zabranjena reprodukcija u bilo kojem obliku (tisak, fotokopija, elektronički ili drugi oblici reprodukcije), kao i skladištenje, obrada ili elektronsko širenje sadržaja.

Korisnici mogu koristiti portale i podatke koje portali sadržavaju samo za svoje potrebe. Korisnici mogu u granicama normalne upotrebe koristiti informacije i podatke portala, pod uvjetom da je naveden izvor Verlag Dashöfer d.o.o.

Korisnici ne smiju koristiti, kopirati ili  širiti u većim količinama podatke s ciljem daljnjeg korištenja ako je način štetan za društvo Verlag Dashöfer d.o.o.

Linkove na web stranice portala dopušteno je koristiti pod uvjetom da je naznačeno "Izvor Verlag Dashöfer d.o.o. ", te na način da će se nakon klika na link portali otvarati u posebnom prozoru sa svim elementima portala, osobito s oznakama loga.

Korisnici portala odgovorni su za bilo kakvu štetu koja može nastati društvu Verlag Dashöfer d.o.o.  zbog kršenja spomenutih autorskih prava.

Verlag Dashőfer se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.6. Vrste korisnika portala

6.1 Anonimni neregistrirani korisnik

Anonimni neregistrirani korisnik portala je svaki posjetitelj web stranica i portala koji nije prethodno registriran sa svojim podacima.

6.2 Besplatno registrirani korisnik

Besplatno registrirani korisnik je svaki registrirani korisnik koji nakon procesa registracije dobiva svoje korisničke podatke, tako da:

  • unese točnu informaciju o emailu i/ili druge podatke (ime, prezime, telefon ...)
  • samostalno odredi lozinku za ulazak na portal ili koristiti svoje korisničko ime i lozinku koje od prije koristi kao korisnik  besplatnih stručnih eNovina ili druge on-line usluge tvrtke Verlag Dashöfer d.o.o.
  • pročita Opće uvjete korištenja portala i potvrdi da je suglasan s njima

Korisničkim imenom i lozinkom, korisnik se može prijaviti samo na jednom računalu, čuvati ih kao poslovnu tajnu i ne smije ih prosljeđivati trećim osobama. U slučaju zlouporabe korisničkih podataka Verlag Dashöfer d.o.o.  može bez prethodne najave korisniku odmah otkazati puni pristup portalu.  Besplatno registrirani korisnik može pristupiti određenim informacijama, koje su uglavnom namijenjene samo pretplatnicima. Ako besplatno registrirani korisnik više ne želi primati obavijesti ili više ne želi biti registriran, mora to javiti na email adresu info@dashofer.hr

6.3 Pretplatnik

Pretplatnik je onaj koji je zaključio ugovor tvrtkom Verlag Dashöfer d.o.o.  o pretplati na portal i platio dogovoreni iznos.7. Korisničko ime i lozinka

Klijent se obvezuje odgovorno ponašati i razumno koristiti svoje korisničko ime i lozinku. Tvrtka Verlag Dashöfer d.o.o. nije odgovorna za bilo kakvu zlouporabu Vašeg korisničkog imena i lozinke od strane neovlaštenih korisnika ili treće strane.8. Korisnička podrška

Tvrtka Verlag Dashöfer d.o.o.pruža pretplatniku besplatnu korisničku potporu tijekom radnog vremena od ponedjeljka do petka između 8:00 i 16:00 sati, putem emaila, telefona ili faxa.

Klijenti tvrtke Verlag Dashöfer d.o.o. mogu u pisanom obliku ukratko opisati problem ili pitanje i navesti svoje podatke te će najkasnije u dva radna dana dobiti odgovor.9. Pravo na postavljanje pitanja stručnjacima

Pretplatnici koji imaju godišnju pretplatu na portal mogu postaviti pitanja u pisanom obliku te će dobiti besplatan odgovor u pisanom obliku od stručnjaka iz  autorskog tima tvrtke Verlag Dashöfer d.o.o. Broj pitanja koja korisnici imaju pravo postaviti  ovisi o modulu portala na koji su pretplaćeni. Individualni odgovor na pitanje pretplatnike će dobiti emailom u roku od tjedan dana.10. Završne odredbe

Klijent izdavačke kuće Verlag Dashofer potvrđuje da je u potpunosti upoznat s općim uvjetima i slaže se s njima.11. Upravljanje podacima

Pristanak na obradu osobnih podataka (tvrtka, adresa sjedišta, pravni oblik, ime, prezime, telefon, email, titula, položaj u tvrtki) od strane Verlag Dashöfer d.o.o. izdavačke kuće Ulica Grge Tuškana 23, 10000 Zagreb, OIB: 92176483054 kao Voditelja obrade, u svrhu slanja informacija o proizvodima i marketinškim istraživanjima na razdoblje do opoziva korisnika. Svoju suglasnost korisnik može opozvati u bilo koje vrijeme slanjem zahtjeva u elektroničkom obliku na e-mail adresu Voditelja obrade: info@dashofer.hr ili slanjem pisanog zahtjeva na adresu sjedišta Voditelja obrade.

Registrirajte se u besplatne enovine
Input:
FREE WEBINARI ZA KORISNIKE

Trenutno nema online seminara, ali novi će biti dostupni uskoro.

PRAKTIČNE INFORMACIJE
Tečajna listina HNB 4.6.2023
 1 USD1,08 eur (0)
 1 GBP0,86 eur (0)
 1 CZK23,66 eur (0)
 100 JPY149,46 eur (0)
Druge valute
Dohodak Stopa poreza na dohodak
do 3.981,68 EUR 20 %
više
Putni troškovi
Dnevnice u inozemstvu - visina dnevnica za sve strane zemlje
Kilometri - također, možete pronaći udaljenost od grada do grada u Hrvatskoj
ostalo